Yaşam tarzını beğenmediği babasını döverek öldürdü!

Yaşam tarzını beğenmediği babasını döverek öldürdü!

İstanbul Beyoğlu Örnektepe Mahallesi'nde  dun bir inşaatta vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.Cesedi bulan vatandaslar tarafından olay yerine çağrılan polisin yaptığı ilk incelemede cesedin müteahhitlik yapan  63 yaşındaki Cafer Çelik" e ait olduğu belirlendi.

Dövülerek öldürüldüğü belirlenen Çelik"in katillerini belirlemek için çevredeki güvenlik kameraları ve Çelik in cep telefonunu inceleyen polis katilvxanlusi olarak Çelik in oğlu ile bir şahisi tespit etti.

Yapilan soruşturmada, Cafer Çelik ile oğlu Kadir Çelik arasında sorunlar yaşandığını, Kadir Çelik'in. ise babasını öldürmek için arkadaşı Sinan C. ile plan yaptığını ve Cafer Çelik'i müşteri olarak arayan Sinan C.nin Örnektepe Mahallesi'ndeki inşaatda buluşma ayarladığı ve dün saat 10.30 sıralarında inşaata buluşmaya giden Cafer Çelik in karşılaştığı oğluyla kısa süreli tartışmanın ardından kavgaya tutuştuğunu ve  Kadir Çelik in. babasını darp ederek öldürdüğü tespit edildi..

Babasını döverek öldürdükten sonra olayı gerçekleştiren arkadaşı ile olay yerinden kaçarak uzaklaşan katil zanlısı evlat dun aksam saatlerinde kimligini tespit eden polis tarafından saklandığı adreste cinayette kendisine yardımcı olan arkadaşıyla birlikte  yakalanarak gözaltına alindi.

Emniyette sorguya alınan 40 yaşındaki katil evladın cinayeti işlediklerini itiraf ettiği ve gerekçe olarak "Babamın yaşam tarını beğenmiyordum. Onun için öldürdüm" dediği öğrenildi.Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.