Yaşlı kadından eylemcilere fırça

Yaşlı kadından eylemcilere fırça

Okmeydanı’nda polis ile eylemciler arasındaki gerginliği izleyen yaşlı bir kadın, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirmesini protesto etmek için toplanan grubun yanına kadar giderek, yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.



EYLEMCİ GRUBA TEPKİ GÖSTERDİ

Polis ile eylemci grup arasında yaşanan gerginlik esnasında, olayları izlemek için Anadolu Kahvesi önünde çok sayıda vatandaş toplandı. Bu sırada, kalabalık arasından sıyrılan yaşlı bir kadın, eylemcilerin bulunduğu sokağa indi. Polise taş, misket, havai fişek ve molotof kokteyli atan eylemcilerin yanına kadar giden yaşlı kadın, yaşanan olaylardan dolayı gruba sert tepki gösterdi.

NE YAPTIYSA İKNA EDEMEDİ

Yüzleri maskeli eylemciler ile kadın arasında bir süre tartışma yaşandı. Yaklaşık 5 dakika boyunca eylemciler ile tartışan yaşlı kadın, grubu ikna edemeyince, geri döndü. Bir süre Şark Kahvesi’nin önünde bekleyen yaşlı kadın, daha sonra olay yerinden ayrıldı.



TAŞ ATAN EYLEMCİ TEYZE

Geçtiğimiz yıl Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar sırasında polis ile eylemciler arasındaki çatışma ilginç bir görüntüye sahne olmuş, meydanda görenlerin "teyze" diyeceği bir kadın elinde sapanla taş atarken görüntülenmişti.