Yatalak adam feci şekilde can verdi!

Yatalak adam feci şekilde can verdi!

Yangın, saat 12.00 sıralarında Beyoğlu Bülbül Mahallesi Turan Caddesi üzerindeki 2 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, mobilyacı olduğu öğrenilen Bilal Kehribar, babası 80 yaşındaki yatalak hasta Mehmet Kehribar ile evde olduğu esnada henüz bilinmeyen nedenle elektrik sobasında yangın çıktı. Sobadan çıkan yangın bir anda büyüyerek binanın her tarafını sardı. Binadan yangın çıktığını gören Mesut Kaya ve bazı vatandaşlar kapıyı kırarak Bilal’i kurtardı. Ancak balkonda yattığı öğrenilen Mehmet Kehribar, evin alev alev yanması nedeniyle evden çıkartılamadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının ardından binaya giren ve yatalak adamı arayan ekipler yangın esnasında kurtarılamayan yaşlı adamın yanmış bedenine ulaştı.
EŞİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ 
Yaşlı adamın öldüğünün belirlenmesinin ardından polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olayı duyan Kehribar’ın eşi ve gelini de bağırarak olay yerine geldi. Eşinin yangın esnasında kurtarılamadığını öğrenen kadın, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan kadın gözyaşı döktü. Öte yandan Kehrinbar’ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yangını gören ve binaya giren Cengiz Salman, “Yangın başlayınca biz koku hissettik. Dışarıya çıkınca baktık ki kapı kilitliydi. Ondan sonra tekmeleyerek kapıyı açtık. Yukarıya çıktığımız da oğlu aşağıya indi ve babamı kurtarın dedi. İçeriye müdahale ettik ulaşamadık. Yatalak hastaydı, çıkartamadık” dedi
“BABAM YANIP ÖLDÜ DEDİ” 
Kapıyı kırıp eve girenlerden Mesut Kaya ise, “Yangını gördük. Direkt itfaiye ve sağlık ekiplerini aradık. Geldik ve yukarıya çıkmaya çalıştık. Kapıları baya bir kırdık. Yukarıya çıkınca oğlu ’babam öldü kurtaramadık, boşuna çıkmayın’ dedi. Tekrardan içeriye geldik. ’Zaten babam yandı öldü’ dedi. Babası yatalakmış. O an çıkmış olsaydık kurtarabilirdik” diye konuştu.