Yavru kediye tecavüz edip bıçakladılar

Yavru kediye tecavüz edip bıçakladılar

Antalya'da bir kafede çalışan ve kentte Rus vatandaşı Yana Krall, Muratpaşa İlçesi'ndeki Düdenpark'ta yavru erkek kedinin yürüyemeyecek kadar acı çektiğini gördü. Kediye bir aracın çarptığını düşünerek veterinere götüren Krall, hayvanın tecavüze uğradığını öğrenince şoke oldu. Anüsüne sert bir cisim sokularak parçalanan kedinin tedavisini yaptıran Yana Krall, hayvanı aynı bölgede binanın bahçesine bıraktı.




ADETA DELİK DEŞİK ETMİŞLER


3 gün sonra aynı kediyi daha kötü halde yatarken gören Yana Krall, kediyi veterinere götürdüğünde ikinci şoku yaşadı. Minik kedinin cinsel organının kesildiği, kuyruk sokumunda kesikler olduğu ve kuyruğunun ikiye ayrıldığı belirlendi. Kedinin tedavisi için ihtiyaç duyulan 700 TL, Yana Krall'ın başlattığı kampanyayla kısa sürede tamamlandı. Klinikte veteriner tarafından tedavisi yapılan yavru kedinin durumu ise ciddiyetini koruyor.



SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Durumdan haberdar olan Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, yaşanan vahşetle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Kediye yapılanların tek bir kişinin işi olmadığını aktaran Yanık, benzer olayların yaşanmaması için parka kamera takılması için belediyelerden destek istedi.