Yaz Okulu Öğrencileri Tarihi Yerleri Gezdi

Yaz Okulu Öğrencileri Tarihi Yerleri Gezdi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hanımeli Derneği’nin hazırlamış olduğu yaz okulu programına katılan öğrencileri Battalgazi ilçesine geziye götürdü.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, sosyal etkinlikler çerçevesinde başlatılan yaz okulu programları sayesinde çocukların eğlenerek öğrendiklerini ve bunun çocuklar için çok daha kalıcı olduğunu söyledi.
Çocukların verimli bir şekilde geçirmiş oldukları bu program neticesinde onların hem kültürel hem de farklı bir gün geçirmeleri amacıyla gezi etkinliğine destek verdiklerini söyleyen Dirikolu, Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak kadın, çocuk ve aile odaklı yapılan çalışmalara katkı vermeye özen gösterdiklerini kaydetti.
Hanımeli Derneği’nin Başharık Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri’nde Yaz Okulu Programından sorumlu Emine Turcan ise, programın çocuklar ve aileleri için çok verimli geçtiğini vurguladı.
Battalgazi ilçesinde Ulucami, Kervansaray, Sanat Sokağını gezen öğrenciler ise gönüllerince bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, gezi için destek olanlara teşekkür ettiler.