Yeni Amasyaspor’dan Rakiplere Gözdağı

Yeni Amasyaspor’dan Rakiplere Gözdağı

Yeni Amasyaspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, “Lig sonunda şampiyon olacak takım biziz” dedi.
Düzenlediği basın toplantısında 14 takımın yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. grupta mücadele eden Yeni Amasyaspor’un ligin 4. haftasında ilk defa kendi sahasında seyircisiyle buluştuğu 1930 Bafraspor maçından 4-1’lik skorla ayrıldığına değinen Osman Zeki Korkmaz, 8 puanla 3. sırada bulunan takımının 9 puanla 2. sıradaki Ladik Belediye ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmasını planladığını söyledi.
Ladik Belediye’nin 4 maçın 3’ünü kazandıklarını anımsatan Korkmaz, “Bu özgüvenle çıkacaklar. Mücadele öncelikli bir maç olacak. Biz o maçta ligin şampiyon takımı gibi değil de, ligin ençok galibiyete ihtiyacı olan en mücadeleci takımı gibi oynayacağız” diye konuştu.
Kulüp başkanı Mustafa Ödübek’in fedakarlık yapıp kurduğu takımın son transferleri Nijeryalı Gideon Adinoy Sani, Burak Akdiş ve Halil Rahman Üzümcü’nün de katılımıyla güçlenirken, rakiplerinin Yeni Amasyaspor’un parasal açıdan BAL liginin çok üstünde bir takım oluşturduğu havasının yansıttıklarını öne süren Teknik Direktör Korkmaz, “Güzelordu, Çarşamba, Kastamonu, Bartın takımlarının üçünden daha az para harcadık. Ürün ortada. Bu takımların en az dördünden çok daha iyi takımız. Lig sonunda şampiyon olacak takım biziz. Şampiyonluğun kestirme yolu yok. Bazı sıkıntılar yaşayacağız. İyi oynayacak takım belki çok gol atamayacak. Bir hafta çok kötü oynayacak ama bir sürü gol atacak gibi” şeklinde konuştu.
Korkmaz’ın son maça gelen 5 binin üzerindeki taraftara teşekkür ettiği toplantıya, kulüp genel sekreteri Osman Önder ile Medya ve Basın İletişiminden Sorumlu As Başkan Nihat Çelik de katıldı.