Yeni Bakanlar Kurulu belli oldu!

Yeni Bakanlar Kurulu belli oldu!
AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan vekili sıfatıyla ilk kez Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi. Davutoğlu'nu Başbakanlık Müsteşarı Fatih Kasırga merdivenlerde karşıladı.

BABACAN DEVAM EDECEK

3 ismin geçtiği Dışişleri Bakanlığı'nın yanı sıra en az 4 bakanlıkta da değişiklik olabileceği konuşuluyor. Ali Babacan'ın görevine devam etmesine kesin gözle bakılırken eski Başbakan Erdoğan'ın ilk günlerden beri yanında olan bazı isimlerin de kabineye veda etmesi bekleniyor.

KABİNEYE YENİ İSİMLER

AK Parti kulislerine göre, bakanlar Ali Babacan, Ömer Çelik, Çağatay Kılıç, Nabi Avcı ve Nihat Zeybekci yerini koruyacak. Erdoğan’ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan ile Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş kabineye girecek.

Davutoğlu yeni kabineyi sunmak için Köşk’te

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu, yeni kabineyi sunmak üzere Çankaya Köşkü’ne geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu, 62. Hükümetin kabinesinde yer alan isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunmak üzere Çankaya Köşkü’ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Köşk’e saat 11.35’te geldi. Ardından da Davutoğlu, saat 11.45’te Çankaya Köşkü’ne giriş yaptı.

GÖRÜŞME SONA ERDİ


Yaklaşık yarım saat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Ahmet Davutoğlu, Köşk'ten ayrıldı.

Görüşmenin ardından Başbakanvekili Ahmet Davutoğlu Başbakanlık binasında düzenleyeceği basın toplantısında yeni kabineyi açıklayacak.