Yeni iPhone ile ilgili ilk ipucu: Ses asistanı Siri ağzından kaçırdı

Yeni iPhone ile ilgili ilk ipucu: Ses asistanı Siri ağzından kaçırdı

Siri'nin 20 Nisan tarihini açıklamasının ardından Apple'dan da resmi bir açıklama geldi. 20 Nisan 2021 tarihinde çevrim içi bir etkinlik düzenlenecek. Apple'ın ünlü Steve Jobs Theatre'ında düzenlenecek etkinlik Türkiye tarihi ile de 20.00'de başlayacak. 

20 Nisan'da Apple'ın etkinliği heyecanlandırıyor

En önemli konusu ise bu etkinlikte hangi cihazların tanıtılacak olması. Yeni düzenlenecek bu etkinlikte şirketin yeni iPad modellerini görücüye çıkartması bekleniyor. iPad Pro ve iPad mini modelleriyle bizleri karşılaması beklenen Apple'ın aynı zamanda bunlara ek olarak iMac ve AirTags cihazlarını da tanıtması bekleniyor. 

Yeni iPhone 13 serisinin bu etkinlikte tanıtılması beklenmiyor ancak bir diğer yandan uzun süredir tanıtılması beklenen 'AirPods 3' modelinin karşımıza çıkması bekleniyor. 

Apple'ın birkaç ay sonra yapacağı etkinlikte ise yeni yazalımlarını tanıtması bekleniyor. Bunlar ise iOS 15, macOS12 ve wacthOS 8 oluyor. Apple etkinlik için bazı basın mensuplarına daveti de halihazırda göndermiş durumda. 20 Nisan da bu noktada heyecanla bekleniyor zira hangi cihazların tanıtılacağı kesin değil ve Apple bize sürpriz yapabilir.