Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Yeni Kaymakam Meşeli Muhtarlarla Tanıştı

Göreve yeni başlayan Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli mahalle muhtarları ile Kaymakamlık toplantı salonunda tanışma toplantısı düzenledi.Vekâleten atanarak dün göreve başlayan Kaymakam Hasan Meşeli Kaymakamlık Toplantı Salonunda kabul edilen...

Yayınlanma:

Göreve yeni başlayan Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli mahalle muhtarları ile Kaymakamlık toplantı salonunda tanışma toplantısı düzenledi.
Vekâleten atanarak dün göreve başlayan Kaymakam Hasan Meşeli Kaymakamlık Toplantı Salonunda kabul edilen Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı Ulvi Özer ile yaklaşık 30 muhtar kendilerini tanıttılar. Muhtarların kendilerini tanıtmasının ardından Toplantıda konuşan Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli, “Yeni göreve başlamamızdan dolayı bugün muhtarlarımız ile bir araya geldik. Bu birliktelikte muhtarlarımız ile tanışıp dertlerini sıkıntılarını da dinledik. Vatandaşlarımızın bir dertleri veya sıkıntıları olduğu zaman onlara yardımcı olarak bu dert ve sıkıntıları bizlere ulaştıracaksınız. Köylerindeki yaşlı engelli ve buna benzer vatandaşlarımızın işlerinin takibini yaparak çözüme kavuşturmalıdırlar. Bunun yanında Kaymakamlık olarak bizim Sosyal yardımlaşma vakfından yaptığımız yardımların doğru yere gidiyor mu diye takibini yapmalıdırlar. Doğru yere gitmiyorsa bu konuda bizleri bilgilendirmelidirler. Bunun yanında gerçekten ihtiyaç sahibi olan ancak bizlere ulaşamayan vatandaşlarımızı yardımcı olarak bizimle irtibat kurmalarını sağlamalıdırlar. Köylerin yol, su, kanalizasyon gibi sorunları Büyükşehir Belediyesi aracılığı ile yapılacaktır” dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Ulvi Özer de, “İlçemize atanan Kaymakamımız ile tanışmak amacıyla buradayız. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk kendisine görevinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştuk.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler