Yeni Mahalleler De Nilüfer İle Gülümseyecek

Yeni Mahalleler De Nilüfer İle Gülümseyecek

Nilüfer Belediyesi’nin başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerden oluşan heyet, mahalle statüsüne dönüşen köylerde ihtiyaç ve sıkıntıları yerinde dinledi.
Nilüfer’i daha yaşanabilir bir il haline getirme yolunda çalışmalarına devam eden Nilüfer Belediyesi, Bütünşehir Kanunu ile köylerden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerine teknik gezi düzenledi. Belediye başkan yardımcıları Ahmet Çakıcı ve Adil Kayaoğlu ve daire müdürlerinden oluşan heyet, Dağyenice, Güngören, İnegazi, Kadriye, Korubaşı, Kuruçeşme, Maksempınar, Tahtalı, Unçukuru, Atlas, Üçpınar ve Yaylacık mahallelerinde incelemelerde bulundu.
Muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, kanalizasyon, ulaşım, sosyal faaliyet alanları, muhtarlık binalarının düzenlenmesi, metruk konutların yıkımı, futbol sahası ve mesire alanı gibi birçok ihtiyaçları masaya yatırdı. Mahalleleri gezerek sıkıntıları yerinde inceleme fırsatı bulan heyet, sorunların giderilmesi için çalışma başlattı.
Ayrıca mahalleler arası bağlantı yolları ve sokakları da inceleyen heyet, konunun çözüme kavuşması için ilgili müdürlüklere talimatlar verdi. Nilüfer’in merkez mahallelerine yapılan hizmeti yeni eklenen mahallelere de götüreceklerini ifade eden Çakıcı, “Nilüfer Belediyesi olarak sınırlarımıza yeni dahil olan mahallelerimizde gereken hizmeti alacak. Nilüfer’in gülümseyen yüzünü buralarda da yansıtmak için kolları sıvadık. Bu ziyaretlerle bölgelerdeki ihtiyaçları yerinde görme fırsatı bulduk” dedi.
Mahalle sakinleri ve muhtarlar, ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek ihtiyaç ve sorunlarını konuklarına iletti.