Yeni Nesil Oyuncaklar Kent Expo Fuarı’nda

Yeni Nesil Oyuncaklar Kent Expo Fuarı’nda

Yeni Nesil Oyuncaklar Tasarım Yarışması’nın ödül töreni “Kent Expo” Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda gerçekleştirilecek.
Genç tasarımcıların fikirlerini hayata geçirerek, insanların sokağa çıkmasını destekleyecek ve farklı kullanıcılara hitap edebilecek çeşitli kent oyuncakları için tasarımların teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen yarışma; CEMER Kent Ekipmanları tarafından organize edildi.
Çocuklar için kamusal alanlarda (park, bahçe vs. gibi açık alanlar ve/veya alışveriş merkezleri gibi kapalı alanlar) Yeni Nesil “Park Oyuncakları” tasarımı ve yetişkinler için kamusal alanlarda Yeni Nesil “Egzersiz Oyuncakları” tasarımı olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya, toplam 84 proje gönderildi.
Ulusal ölçekte ilki düzenlenen yarışmanın ödül töreni, 18 Ekim 2014 Cumartesi günü, saat 14.00’te, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1B No’lu holde düzenlenecek. Ödül töreninde sıralama açıklanacak ve kazananlara ödülleri takdim edilecek.
Aynı zamanda “Kent Expo” Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda, 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanı 1A holünde, yarışmaya gönderilen tüm projeler sergilenecek.