Yeni takımdan memnunum

Yeni takımdan memnunum

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi 4. haftasında deplasmanda 74-60 kazandıkları Kızılyıldız Telekom maçına ilişkin "Maçın tamamında konsantrasyonumuzu koruyamadık ancak genel anlamda oyundan memnunum" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, Kızılyıldız taraftarlarının maç boyunca muhteşem bir atmosfer oluşturduklarını belirterek, bu atmosferin oyuncularını motive etmesi için karşılaşma öncesinde kendilerine tavsiyelerde bulunduğunu aktardı.

Maçın ilk devresinde son derece etkili bir oyun sergilediklerini söyleyen Obradovic, ikinci yarıda aynı etkinliği sürdüremediklerini ve yavaş oynadıklarını ifade etti.

Zeljko Obradovic, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve özellikle ligde oynadıkları Partizan maçını izlediklerini belirterek, Kızılyıldız Telekom'un yeni oyunculardan kurulu bir takım olduğunu ve bu nedenle zamana ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

"Yeni takımdan son derece memnunum"

Fenerbahçe'nin de geçen sezona kıyasla önemli değişiklikler geçirdiğini anımsatan Obradovic, bazı önemli oyuncuların takımdan ayrılmasının önemli bir eksiklik olduğunu ancak yeni takımdan son derece memnun olduğunu söyledi.

Avrupa'daki maçlarda takımdaki genç oyunculara da şans vermeye çalıştığını söyleyen Obradovic, "Maçın tamamında konsantrasyonumuzu koruyamadık ancak genel anlamda oynanan oyundan memnunum" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçeli Pero Antic

Fenerbahçeli Pero Antic de eski takımına karşı oynamanın her zaman zor olduğunu belirterek, "Ancak biz profesyoneliz. Galip geldiğimiz için memnunum. Kızılyıldız her zaman kalbimde olacak. Bu neden onlara karşı oynamak her zaman zor" ifadesini kullandı.

Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic

Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic de maça iyi başlamadıklarını kaydederek, ikinci devrede oyunu çevirme şansları olduğunu ancak daha iyi olan Fenerbahçe'nin karşılaşmayı kazandığını belirtti.

Zirbes'in maçın son periyodunda 5 faulle oyundan çıkmasının takımın oyununu da olumsuz etkilediğini söyleyen Radonjic, sık sık oyuncu değiştirerek Fenerbahçe'nin oyun ritmini yakalamaya çalıştıklarını kaydetti.

Fenerbahçe'nin oyunun genelinde daha iyi olduğunu söyleyen Radonjic, "Fenerbahçe çok iyi bir maç çıkardı. Buraya hazır olarak geldiler ve bize karşı da çok iyi bir oyun sergilediler" şeklinde konuştu.