Yeni üyelere rozetleri takıldı

Yeni üyelere rozetleri takıldı
Filiz Restoran’da düzenlenen yemeğe, DP İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu ve MYK Üyeleri Ömer Seyman ile Raif Sezer’in yanı sıra eski Emek Belediye Başkanı Cafer Güler, Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Koyuncu, Yıldırım İlçe Başkanı Engin Özkan ve Mudanya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Saadettin Tamaç da hazır bulundu.

Demokrat Parti’nin küçük görülecek bir parti olmadığını savunan DP İlçe Başkanı Hüsniye Pıtırlı, parti olarak ilçede birkaç sıkıntılardan dolayı etki gösteremediklerini belirterek, “Bundan böyle o sıkıntılı dönemler geçti. Artık elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi. Pıtırlı, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Partilileri Mudanya’da bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren DP İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu ise, Demokrat Parti’yi tekrar eski günlere döndürmek için ekibiyle birlikte çalıştıklarını kaydetti.

“Oylarımız hangi partiye gittiyse eski oylarımızı geri almak istiyoruz” diyen Hamaloğlu, Onları mutlaka geri almalıyız. Çünkü Türkiye’nin Demokrat Parti’ye ihtiyacı var. DP’nin siyaset arenasında tekrar yerini alması için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.
Daha sonra Mudanya’da DP’ye üye olan yeni partililere rozetleri takıldı.