Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Sakarya

Yeni Yetenekler Sahneye Çikiyor

Yeni dönem Büyükşehir Tiyatro Okulu’nda eğitim alacak öğrencilerin belirlendiğini açıklayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk, “Hemşerilerimize Büyükşehir Tiyatro Okulu’na gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz....

Yayınlanma:

Yeni dönem Büyükşehir Tiyatro Okulu’nda eğitim alacak öğrencilerin belirlendiğini açıklayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk, “Hemşerilerimize Büyükşehir Tiyatro Okulu’na gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de şehrimizde tiyatro sanatına farkındalık oluşturacak, kültür sanatın her alanında örnek hizmetleri hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu’nda yeni dönemde eğitim alacak öğrencilerin listesi açıklandı. 15-18 ve 18 yaş üstü olmak üzere iki grupta eğitimlerin gerçekleştirileceği Tiyatro Okulu’nda yer alacak 40 öğrencinin yapılan mülakatların ardından belirlendiğini ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Hemşerilerimize Büyükşehir Tiyatro Okulu’na gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de şehrimizde tiyatro sanatına farkındalık oluşturacak, kültür sanatın her alanında örnek hizmetleri hemşerilerimizle buluşturacağız” diye konuştu.
Gerçekleştirilecek eğitim programı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Aktürk, “Tiyatro Okulunu kazanan öğrencilerimiz kayıt işlemlerini Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda yaptırabilecek. 24 Ekim Cuma gününe kadar kayıt yaptırmayan öğrencilerimizin yerine yedek öğrencilerimiz okulumuza davet edilecek. Kayıtların ardından başlayacak eğitimlerimiz usta tiyatro sanatçıları ve eğitmenleri eşliğinde Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 15-18 yaş grubu için 26 Ekim Pazar; 18 yaş ve üzeri grup için ise 22 Ekim Çarşamba günü başlayacak yeni sezonda tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
2014 – 2015 Sezonu Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu’nu kazanan 18 yaş üstü öğrencilerin listesi; “Gülşah Tarım, Deniz Özçelik, Vedat Gökçe, Hatice Kübra Çetin, Aysel Sözer, Melike Ballı, Tibet Mentaş, Hatice Korol, Erdi Güçlü, Hümeyra Çetin, Sidal Yaşar, Fatih Öz, Fazıl Yaldız, Elif Nur Şerefoğlu, Kadir Çağrı Kara, Oğuzhan Çatalbaş, Yusuf Emir Yesirci, Melek Selin Sözmen, Ayşe Sena Ay, Aydın Şipak”
2014 – 2015 Sezonu Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu’nu kazanan 15 – 18 yaş grubu öğrencilerin listesi; “Gamze Şenel, Şeydanur Koru, Emir B. Çamlıbel, Ceren Kırlı, Ezgi Söymen, Sinem Mirhan, Rana Yelda Koçak, Abidin Serhoş, Recep Sönmez, Yavuz Selim Çelik, Aylin Karadağ, Sinan Duman, M. Berkcan Taşçı, Muhammet Ö. Güner, Deniz Karabaş, Senanur Ekmen, Fulya K. Emecen, Gül Apaydın”
18 yaş üstü yedek liste; “Mehmet O. İmert, Eda Ünal, Abdullah E. Budak, Nihal Bulut, Habib Boyun”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler