Yeni Yıla Ailesiyle Değil Vatandaşlarla Birlikte Girdi

Yeni Yıla Ailesiyle Değil Vatandaşlarla Birlikte Girdi

Yeni yılı vatandaşlarla birlikte karşılayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ev ev gezerek, 2015 yılına ailelerle merhaba dedi. Gece geç saatlere kadar süren ve duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde, Başkan Fadıloğlu, ailelere çeşitli hediyeler vererek, sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
BAŞKAN FADILOĞLU YENİ YILDA EV EV DOLAŞTI
İhtiyaç sahipleri ile yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdürdü. Başkan Fadıloğlu ilk olarak, Kocatepe Mahallesi’nde ikamet eden ve eşi cezaevinde olan 8 çocuklu Asiye Kaya’yı evinde ziyaret etti. Aile ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, aileye çeşitli yardım malzemesi desteğinde bulunurken, çocuklara da çeşitli hediyeler ve oyuncak takdim ederek, yeni yıllarını kutladı. Başkan Fadıloğlu daha sonra Nurtepe Mahallesi’nde yalnız yaşayan 91 yaşındaki görme engelli Memik Pamukçu’yu ziyaret etti. Burada Memik dedenin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak, çeşitli hediyeler sundu. Başkan Fadıloğlu, daha sonra Menik dede ile yakından ilgilenen Karahan ailesine de misafir oldu. Aile ile tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, Memik dedeye bakımıyla ilgilendikleri için Karahan ailesine teşekkür etti. Başkan Fadıloğlu ailenin sorunlarını da dinleyerek, çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.
AİLELERDEN FADILOĞLU’NA SEVGİ SELİ
Selimiye Mahallesi’nde ikamet eden 6 çocuklu Ergün ailesine konuk olan Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden oldukça memnun kalan Ergün ailesi, sıkıntılarını da Başkan Fadıloğlu ile paylaştı. Burada da aileye yeni yıl temennisinde bulunan Başkan Fadıloğlu, daha sonra Girne Mahallesi’nde ikamet eden Ali ve Nuriye Korkmaz ailesini evinde ziyaret etti. Felçli eşi ve 104 yaşındaki annesi Fatma Korkmaz’ın bakımıyla ilgilenen Ali Korkmaz, sıkıntı ve isteklerini Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na iletti. Aileye yardım malzemesi hediye ederek, ailenin sıkıntılarının giderilmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak, evden ayrıldı. Son olarak Çıksorut Mahallesi’nde oğlu ve geliniyle birlikte yaşayan ve yatalak olan 70 yaşındaki Mehmet Şen’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre aile ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, aileye çeşitli yardım malzemesi hediye etti. Aile ile yeni yılı geçiren Başkan Fadıloğlu, yeni yılın güzel geçmesi temennisinde bulunarak evden ayrıldı.
"2015 YILININ ÜLKEMİZE, ŞEHRİMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"
Yeni yılı ev ziyaretlerinde bulunarak, ailelerle birlikte karşıladıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Bugün yılbaşı münasebetiyle, değişik mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri bu ziyaretlerimizi geleneksel hale getirdik. Yılbaşı akşamını kendi evimizde değil, hemşerilerimizin evlerinde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Mümkün olduğunca ne kadar ailemize ulaşabilirsek, o kadar kendimizi başaralı kabul ediyoruz. En son geldiğimiz evde ise Mehmet amcamızı ziyaret ettik. Amcamızın kalça kemiği kırılmış. Amcamızı evinde bir ziyaret etmek istedik. Diğer ailelerimizi de evlerinde ziyaret ettik. Onların hayır dualarını almaya gayret gösterdik. Tabi belediyecilik tek başına yapılan bir iş değil, bir ekip işidir. Burada özellikle Vefa Hizmeti’yle birlikte, bu büyüklerimize, kimsesizlere hizmet veren tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Ailelerimizin bireysel ihtiyaçlarıyla bire bir ilgilenip, ev ihtiyaçlarının giderilmesinde de Gıda Bankası vasıtasıyla çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılı en içten dileklerimle kutluyorum. 2015 yılının ülkemize, şehrimize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Dünya’da da barışın tesis edilmesi adına emek koyulmasını, inşallah en kısa sürede de özellikle İslam coğrafyasında barışın, huzurun elde edildiği bir dünyayı temenni ediyorum” dedi.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA HAYIR DUASI
Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen aileler ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, evimize gelerek bizleri yeni yılda da yalnız bırakmadı. Bizlerle yakından ilgilenen başkanımız sorunlarımızı dinleyip çözüm buldu. Allah kendisinden razı olsun. Allah Başkanımızın gölgesini üzerimizden eksik etmesin. Başkanımızın vermiş olduğu destekler sayesinde bizler ayakta tutunmaya çalışıyoruz. Başkanımız bize yardımcı oluyor, Allah da kendisine yardımcı olsun. Başkanımızın bizleri evimizde ziyaret etmesi bizleri çok memnun etti. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler sundu. Yeni yılda bizlerle birlikte olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.