Yeni yılı denizde karşıladılar

Yeni yılı denizde karşıladılar

Antalya’da çeşitli meslek kuruluşlarına mensup ve emeklilerin oluşturduğu '365 gün denize girenler' grubunun bu yılki etkinliğine yaklaşık 20 kişi katıldı. Yeni yıla dakikalar kala Konyaaltı Sahili'nde bir araya gelen grup üyeleri, ısınma hareketlerinin ardından Türk Bayrağı ile yeni yıl pozu verdi. Havai fişekler eşliğinde kendilerini Akdeniz'in serin sularına bırakan grup üyeleri, dalgalara inat bir süre yüzdü.
25 yıldır denize girdiğini söyleyen Mehmet Ak, "Denize girmek çok sağlıklı bir şey. Ülkemize, milletimize hayırlı bir yıl diliyorum" dedi.
Hasan Korkmaz da Türkiye için barış dolu bir yıl dileyerek, "Barış istiyoruz. Kan dökülmesin. Deniz süper. Yılın 300 gününü denizde geçiriyorum. Ameliyatlıyım ama denizde sağlık buluyorum. Denizde huzur buluyorum" diye konuştu.
Veli Akkaş ise yaz-kış denize girdiğini belirterek, "20 senedir denize giriyorum. Denize girdiğim zaman çıkmak istemiyorum. Dışarısı soğuk ama deniz sıcak. Yeni yıldan barış ve sağlık diliyorum. Ülkemize huzur gelsin" dedi.