Yenimahalle’de Konser Furyası

Yenimahalle’de Konser Furyası

Düzenlediği etkinliklerle vatandaşın keyifli bir yaz geçirmesini sağlayan Yenimahalle Belediyesi, sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
Coşkulu konserlerle Yenimahallelilere eğlenceli bir döneminin kapılarını açan belediye, bu kez de Funda Arar, Ferhat Göçer ve İbocan’ı sevenleriyle buluşturacak.
Yaz boyunca her yaş grubundan ve her kesimden insana hitap ederek muhteşem konserlere imza atan ve etkinliklerle vatandaşa güzel bir yaz yaşatmayı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi,Ağustos ayında 3 konserle yaza damgasını vuracak.
ŞENTEPE ŞENLENECEK
Konser furyası, Ankaralı Sanatçı İbocan’la start alacak. 17 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de Şentepe’de hayranlarıyla buluşacak sanatçı, şarkılarıyla Şentepe’yi şenlendirecek.
FERHAT GÖÇER RÜZGARI ESECEK
Sevilen sanatçı Ferhat Göçer de Ağostos’ta Yenimahalle halkıyla buluşacak. Geniş repertuarı ile Başkentli hayranlarını mest edecek sanatçı, 22 Ağustos’ta saat 20.00’de ise Ragıp Tüzün Parkı’nda sahne alacak.
FUNDA ARAR’LA ‘ZAFER’ KUTLAMASI
Yenimahalleliler 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar’ın vereceği konserle kutlayacak. 30 Ağustos’ta saat 20.00’de Batıkent Meydan’da sahne alacak sanatçı, kulakların pasını silecek.
En sevilen şarkılarını Yenimahalle halkı için seslendirecek sanatçı, vatandaşlara unutamayacakları bir akşam yaşatacak.
“HALKIMIZA GÜZEL BİR YAZ DÖNEMİ YAŞATMAYI HEDEFLEDİK”
Yaz boyunca keyifli etkinliklerle Yenimahalle halkına hizmet vereceklerini ifade eden Yaşar, “Bu kez de sevilen üç sanatçımızı vatandaşımızla buluşturuyoruz. Yaz boyunca her yaş grubundan ve her kesimden insana hitap ettik ve etkinliklerle halkımıza güzel bir yaz dönemi yaşatmayı hedefledik” dedi.
Konserlerin ücretsiz olacağını hatırlatan Yaşar, tüm Yenimahalle halkını Funda Arar, Ferhat Göçer ve İbocan konserlerine davet etti.