Yenimahalle’den Çiftlere Düğün Hediyesi

Yenimahalle’den Çiftlere Düğün Hediyesi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her vatandaşa eşit hizmet götürmeyi hedefleyen Yenimahalle Belediyesi, dünya evine girecek genç çiftleri de unutmuyor. Çiftlere destek veren belediye, düğünlerin yıldızı gelinlerin kuaför masraflarını üstleniyor.
Yaklaşık 6 yıl önce hayata geçen proje sayesinde çiftler, kuaför masraflarından kurtuluyor. İmaj Velon Güzellik Merkezi ile ortaklaşa yürütülen hizmetten bugüne kadar 2 bin çift faydalanırken, gelinlerin saçı ve makyajı usta ellerde şekilleniyor.
Yeni hizmet döneminde de rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, güzellik merkezinde en mutlu günlerine belediyenin destekleriyle hazırlanan genç çiftle bir araya geldi. Çifti tebrik ederek mutluluklar dileyen Yaşar, geline altın takmayı da ihmal etmedi.
Yenimahalle Belediyesi’nin sosyal hizmetlerinin vatandaşın gönlünde büyük yer bulduğunu kaydeden Yaşar, “Yenimahalleli hemşerilerimizin acı, tatlı günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. 6 yıldır devam eden bu projemizle 2 bin çiftin kuaför masraflarını karşıladık. Çiftlerimizin mutluluklarına bir nebze de olsa katkı sağlanmaktan büyük haz duyuyoruz. Bugün de genç çiftimizi tebrik etmek için buraya geldim. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Yaşar’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyan çift, Yenimahalle Belediyesi’ne böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür etti. 6 yıl boyunca binlerce gelinin güzelliklerine güzellik kattıklarını belirten kuaförler Seçkin ve Murat Uzunoğlu, böylesine anlamlı bir projeye Yenimahalle Belediyesi ile birlikte hayat veriyor olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.