Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Yeşil Beyazlı takım genç kramponu Bursa'ya getiriyor

Yeşil Beyazlı kulüp bir süredir takip ettiği Malili genç golcü Boubacar Traore’yi Bursa’ya getiriyor. 18 yaşındaki krampona davet yazısı gönderildi.

Yayınlanma:
Yeşil Beyazlı takım genç kramponu Bursa'ya getiriyor

Bursaspor bir süredir Afrika pazarına yönelmiş durumda.  Yeşil Beyazlı kulübün Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek, Afrika’dan bazı oyuncuları Bursa’ya getirerek Vakıfköy’de gözlemliyor. Ancak gündemi sarsacak oyuncu çok yakın bir tarihte Bursa’ya gelecek. 2015’te U17 Dünya Şampiyonası’nda dikkatleri üzerine çeken Mali Milli Takımı’nın golcüsü Boubacar Traore’ye davet yazısı gönderildi. 18 yaşındaki krampon vize işlemlerini tamamladıktan sonra Bursa’ya gelecek.

MALİ’NİN YENİ GÖZDESİ 

Galatasaray’ın Florya’ya getirdiği Sidiki Maiga ile birlikte oynayan Boubacar Traore Mali U20 Milli Takımı’yla 4 maçta 3, U17 Milli Takımı’nda ise 11 maçta 4 gol kaydetti. Boubacar Traore, Bursaspor’da bir süre U21 Takımı ile antrenmanlara çıkarak denenecek. Şartların oluşması halinde ise sözleşme imzalanacak. Traore’nin birçok takım tarafından takip edildiği belirtilirken, Yeşil Beyazlılar’ın bu oyuncuyla ilgili aldıkları ilk referansların çok olumlu yönde olduğu belirtildi.
bursaspor spor genç futbolcu boubacar traore 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler