Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

17°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

/

Cumartesi

/

Pazar

13°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Adana

YEŞİLTAŞ: “YOLUMUZA TAM HIZ DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 70. İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.Adana Hekimevindeki İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, milletvekilleri Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç, il başkan yardımcıları...

Yayınlanma:

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 70. İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
Adana Hekimevindeki İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, milletvekilleri Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.
70. İlçe Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş yaptı. Yeşiltaş, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren milletin büyük teveccühüne mazhar olduğunu, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimden zaferle çıktığını ifade ederek, “AK Parti kadroları Türkiye’nin son 13 yılında elde ettiği büyük başarılara, rekorlara, gelişmelere imza atmıştır. Bu başarılarda hepinizin katkısı bulunmaktadır. Genel seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışan ilçe yönetimime, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyelerine, mahalle başkanlarına, mahalle gönüllü yöneticilerine, sandık görevlileri, sandık müşahitlerine şimdiden teşekkür ederim. Ancak önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle Seyhan İlçe Teşkilatları olarak tüm birimlerimizle performansımızı daha da artırarak yolumuza tam hız devam diyoruz” dedi.
İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) oluşturduklarını, mahalle yönetimlerini yeniledik, ev ziyaretleri, düğün, taziye, esnaf ve hastane ziyaretleri gibi programlar ile güçleri yettiğince vatandaşlarla iç içe olmaya çalıştıklarını söyleyen Yeşiltaş, şöyle devam etti:
“Önümüzdeki hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinden başarıyla çıkmak. Altı olan milletvekili sayımızı daha da fazla artırarak Adana’da yüzde 50 oy potansiyelini yakalamaktır. Milletimize söz verdiğimiz gibi Yeni Türkiye yoluna istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz önümüzdeki seçim sürecinden de güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır.”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler