Yeşilyurtspor, Suruç Belediyespor İle Karşılaşacak

Yeşilyurtspor, Suruç Belediyespor İle Karşılaşacak

Bölgesel Amatör Lig 3’üncü grupta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor’da pazar günü oynanacak Şanlıurfa Suruç Belediyespor müsabakasının hazırlıkları sürüyor.
İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Gaziantep Temsilcisi Kilis Belediyespor karşısında 3-0 mağlup olan Yeşilyurtspor’da bütün planlar bu haftaki Suruç Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak üzerine.
Yeşiltepe Tesisleri’nde yapılan antrenmanda taktik ağırlıklı çalışan Yeşilyurtspor’da morallerin bozuk olduğu gözlendi.
Çalışma öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan takımın Teknik Sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, bu haftaki Suruç Belediyespor müsabakasında galip gelmek zorunda olduklarını kaydetti.
Hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Meriç, “Deplasmanda grubun en güçlü takımı karşısında özellikle ilk yarıda iyi oynamamıza rağmen mağlup olduk. Bir topumuz çizgiyi geçmediği gerekçesiyle gol olarak geçerlilik görmedi. İkinci yarının 48’inci dakikasında bir gol yiyince maçtan koptuk. Peşinden bir gol daha yedik. Bir savunma oyuncum da oyundan atılınca, bütün planlarımız alt üst oldu. Biz önümüzdeki Suruç maçını düşünüyoruz şimdi. Pazar günü içeride Suruç Belediyespor ile oynayacağız. Mutlaka Suruç Belediyespor’u yenmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.