Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Yetiş, Faaliyetlerini Kamuoyuyla Paylaşmaya Devam Ediyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, AK Parti iktidarı döneminde Adıyaman’a yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme amaçlı faaliyet bülteni hazırladıklarını belirtti.AK Parti hükümeti döneminde...

Yayınlanma:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, AK Parti iktidarı döneminde Adıyaman’a yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme amaçlı faaliyet bülteni hazırladıklarını belirtti.
AK Parti hükümeti döneminde Adıyaman’a son yıllarda yapılan ve planlanan yatırımları bülten haline getirerek kamuoyuyla paylaşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Adıyaman’ın AK Parti iktidarı ile birlikte sağlıktan ekonomiye, ulaşımdan kültüre birçok yatırımın devam ettiğini veya hazırlık aşamasında planlamada olduğunu belirtti.
Yetiş, “Ankara’da yaptığımız çalışmalar ve Adıyaman’da sahada gördüğümüz sorunların yerinde incelemesi ile ilgili yaptığımız çalışmalar ve diğer faaliyetlerimizi bülten haline getirerek mail ve sosyal medya ortamında vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Amacımız siyaset kurumu olarak yaptığımız çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirmek ”dedi.
17.’si hazırlanan faaliyet bülteninde Adıyaman’daki ‘kardeşlik’ olgusuna vurgu yapan Milletvekili Yetiş, ecdattan alınan bu kardeşliğin gelecek nesillere ulaşması için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Yetiş, hazırlanan faaliyet bülteni ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “AK Parti iktidarımız döneminde Adıyaman’ımızda birçok önemli proje hayata geçirilmiş, birçok önemli projenin de temeli atılmıştır. Hem bu projelerden vatandaşlarımızın anlık haberdar olması hem de yaptığımız diğer faaliyetlerle ilgili bilgilendirme amaçlı bülten hazırlıyoruz.17. Bülten son olarak yayınlandı ve vatandaşlarımıza mail ve sosyal medya ortamında iletildi. İnşallah önümüzde yıllarda halkımızın da büyük desteği ile bu yatırımlar daha da artar ve her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimize daha gelişmiş, sorunlardan arındırılmış ve daha da huzurlu bir kent sunarız. Bu konuda bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ve kabinemizin değerli bakanlarına ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler