Yıldırım Belediyesi vezneleri hafta sonu da açık

Yıldırım Belediyesi vezneleri hafta sonu da açık

1 Aralık Pazartesi günü sona erecek olan vergi borçlarını yapılandırma fırsatından ilçe sakinlerinin faydalanması için Yıldırım Belediyesi vezneleri hafta sonu da hizmet verecek.

Kamuoyunda ‘torba kanun’ olarak bilinen 6552 sayılı iş kanunu ile bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun kapsamına giren vergi borçları yapılandırılmasının 1 Aralık Pazartesi günü sona erecek olması nedeniyle Yıldırım Belediyesi vezneleri hafta sonu da ilçe sakinlerine hizmet vermeyi sürdürecek. Vergi borcu yapılandırmasının kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yapılandırma için hafta içi fırsat bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirmesi adına hafta sonu da Yıldırım Belediyesi olarak hizmet vererek gereken kolaylığı hemşehrilerimize sağlayacağız” dedi.

HİZMET ÜRETİMİ İÇİN VERGİ ÖNEMLİ

Vergi borcu yapılandırmasının uygun ödeme planları ile ilçe sakinlerinin vergi borçları yükünü hafifleteceğini söyleyen Başkan Edebali, “Belediye olarak etkin hizmet üretmemiz için vergilerin ödenmesi çok önemli. Vergi, geleceğin teminatıdır. İlçe halkımızın bu kaçırılmayacak fırsatı değerlendirerek vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini diliyorum” diye konuştu. Vergi yapılandırmasında son gün yaklaştıkça veznelerde yoğunluk olduğunu da dile getiren Başkan Edebali, “Bu yoğun talep de hemşehrilerimizin sıra beklemesine neden oluyor. Bizler de soğuk kış günlerinde onlara çay ikram ederek beklemeleri keyifli bir hale getirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.