Yıldırım'da kaliteden taviz yok!

Yıldırım'da kaliteden taviz yok!

Yıldırımlıların hizmetin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Hedefimiz, en iyi ve kaliteli hizmeti en hızlı şekilde hemşerilerimize ulaştırmak. Yıldırım'ın daha yaşanılabilir, dayanışma ruhunun ön plana çıktığı, kültür, sanat, spor gibi alanlarda hemşehrilerimizin beklentilerinin karşılandığı ilçe olması için çalışıyoruz" dedi.

Kadın ve çocuk dostu, engelliye destek veren, yaşlıların yanında olan bir anlayışla hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Edebali, "Çoğunluğu genç olan 700 binlik nüfusumuz ile büyük bir potansiyele sahibiz. Toplumsal çeşitliliğimiz ve kadim medeniyetimizin bütün unsurları ilçemizde mevcut. Bunu göz önüne alarak, kaliteden ödün vermeden projelerimizi şekillendiriyoruz" diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetimlerin hizmet üretirken sürekli bir kalite arayışı içerisinde olması gerektiğine de ifade ederek, "Belediyeciliğin bütün hizmet alanlarına baktığınız zaman altyapıdan ulaşıma kadar işin detaylarını inceliyor, içerisinde de kaliteyi arıyoruz. Dünyadaki teknolojik gelişmeler, hizmet eden bütün kurumları hayatın her alanında çok ciddi bir rekabet ortamına sokuyor. Daha iyi bir hizmet sunma noktasında kalite olgusu öne çıkıyor. Yapmamız gereken görev alanımızla ilgili kalite normlarına uymak. Kaliteyi bir kurum kültürü haline getirmek çok önemlidir" diye konuştu.