Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Yıldırım'dan CHP'ye sert tepki: "Boş işleri bırakın"

CHP'nin "Seçimleri boykot edelim" önerisiyle ilgili konuşan Başbakan Yıldırım, "Ana muhalefet partisi iktidar alternatifi ise boş işleri bırakıp faydalı söylemlere geçmesinde fayda var." diyerek sert tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Yıldırım'dan CHP'ye sert tepki: "Boş işleri bırakın"

Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan’a hareketi öncesinde Ankara Esenboğa Havalimanında önemli açıklamalar bulundu. Başbakan Yıldırım, CHP’nin seçimleri “boykot edelim” önerisine “Herhalde gençliklerden kalma alışkanlıklarını siyasette de tekrar ediyorlar.” yorumunda bulundu.

“BOŞ İŞLERİ BIRAKIN”

Seçim güvenliği vatandaşların iradesinin sandığa yansıması için olmazsa olmaz bir düzenlemedir. İradenin özgürce gerçekleşmesi, sandığa yansıması için hükümet olarak görevimizi hakkıyla yapmak zorundayız. Bu bakımdan CHP’nin boykot, grev bu tip söylemleri zaman zaman oluyor. Herhalde gençliklerden kalma alışkanlıklarını siyasette de tekrar ediyorlar. Ana muhalefet partisi iktidar alternatifi ise boş işleri bırakıp faydalı söylemlere geçmesinde fayda var.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler