Yıldız, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

Yıldız, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ve beraberindeki partililer, şehit polis Beşir Kurt’un ailesini ziyaret ederek yaşanan acıyı paylaştılar.
MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız beraberindeki partililerle, 12 Ekim Pazar günü Sivas’ın İmranlı ilçesinde otobüsün devrilmesi nedeniyle şehit polis Beşir Kurt’un ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Şehit olan polislerin yüreklerini dağladığını ifade eden Yıldız, başta şehit polis Beşir Kurt’un ailesine, sevdiklerine, sevenlerine, Türk polisine sabır ve başsağlığı diledi.
Yıldız, evlatlarını kaybeden annelerin, babaların, eşlerini ebediyetin kollarına bırakan hanım kardeşlerinin, evlatların acılarını yüreğinde hissettiğini vurgulayarak, “Yaşanan elim ve kahredici kazaya yol açan nedenlerin bir an önce tespiti yapılarak, benzeri felaketlerinin önüne geçilmesi gerekiyor ki bu tür felaketlerin bir daha yaşanmasın. Kazayla ilgili şoför hatası, yol kusuru hataları dikkatlice incelenmeli, gerekli adli ve idari soruşturmanın da kısa bir süre içinde tamamlanması gerekiyor” dedi.
"SIRTIMIZDA ŞEHİTLERİMİZİN VERASETİ VAR"
Yıldız, sırtlarında şehitlerin veraseti olduğunu kaydederek, şunları söyledi:
“Bu aziz şehitlerimiz de bizlerin rahat, huzurlu ve güvenli yaşaması için, Türkiye Cumhuriyeti içerisinde, bu milletin selameti adına aziz canlarını vermişlerdir. Bu şehitlerin yeri Türk milletinin gönlüdür, gönlünün içidir. Bu vatan için, bu millet için, bu şanlı bayrak için candan, yardan ve serden vazgeçmeye hazır ve kararlı olanlar yarınların teminatıdır” diye konuştu.