Yıldız’dan Mahalle Toplantıları

Yıldız’dan Mahalle Toplantıları

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, seçim vaatleri arasında bulunan her ay mahalle sakinleriyle istişare toplantılarına başladı.
Her ay 2 mahallenin sakinleri ile bir araya gelecek olan Yıldız, ilk toplantısını Yenidoğan Mahallesi’nde yaptı.Yıldız, belediyeye bağlı birim müdürleri ile birlikte toplantıya katılarak, halkın sorularını cevapladı. Yıldız, “Göreve gelmeden önce söz verdik. Her ay 2 mahallemizde toplantı yaparak halkımızla buluşacağız dedik. Sıkıntıları yerinde inceleyerek çözümü için çalışacağımızı vaat ettik. Bugün ilk toplantımızı da Yenidoğan’da yapıyoruz. Temmuz ayı içerisinde Yenidoğan’da 37 sokağımızda yaklaşık 17 kilometre asfalt döküldü. 2. etap programımızda 63 sokağımızın asfaltına yakında başlıyoruz. Toplam 53 kilometre yolun asfaltını tamamlamış olacağız” dedi.
Yenidoğan gençliğinin boş vakitlerini değerlendirmesi için Gürsu Yenidoğanspor Kulübü’ne öncülük ettiklerini belirten Yıldız, mahalle sakinlerinden kulübe destek istedi.
Yıldız, “Kültür turları başlatıyoruz. Otobüsümüz hazır. Her gün farklı tarihi kültürel mekanlara ziyaretler düzenleyeceğiz. Gürsu’nun her alanda gelişerek büyümesini istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ekibimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.