Yılın Son Encümen Toplantısı Yapıldı

Yılın Son Encümen Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni yılın son toplantısını yaparak 22 gündem maddesini görüştü.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında 2014 yılının son toplantısını yaptı. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlıklarının 22 gündem maddesini görüşen encümen, kamulaştırma, arsa tahsisi, idari para cezası ve Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan memurların başarı ve performans kriterleriyle yüzde 10’u kadar kısmına ikramiye verilmesine karar verdi.
Encümen, Kocaeli genelindeki kalıcı iş merkezlerindeki 18 iş yeri için geçmişe dönük ecrimisil alınmasına karar verdi. 5216 sayılı kanunun 22. Maddesi gereğince Büyükşehir Belediyesi’nde memur olarak çalışan personelin yüzde 10’unu aşmamak üzere başarı ve performans kriterlerine göre ikramiye verilmesine karar verildi.
Encümen, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait taşınmazlar için yapılacak satış ihaleleri için ihale gün tespiti yaptı. İzmit ve Başiskele ilçelerinde bulunan 2 adet taşınmaz için tahsis kararı alındı. İzmit Kadıköy mahallesi Katlı Otopark Projesi kapsamında kalan 5085 ada 1 nolu parsel ve üzerindeki bina için kamulaştırma kararı alındı. Zabıta Daire Başkanlığının teklifi ile 10 adet işletmeye idari para cezası kesilmesine karar verildi.