Yol boyunca ağladı, ifade vermedi!

Yol boyunca ağladı, ifade vermedi!

İzmir'den karayoluyla İstanbul'a getirilip İstanbul Cinayet Büro ekiplerine teslim edilen ve 102 gün boyunca broşürlerle aranan Karanfil'in, İzmir'e Yunanistan'a kaçmak için gittiği tespit edilirken, yolculuk boyunca ağladığı ve emniyette ifade vermediği öğrenildi.

Yeni akit gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, 29 Mayıs günü eşiyle kavga eden kızının Başakşehir'de bulunan evine gittiğinde çıkan kavgada damadının rambo bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.

102 GÜNLÜK FİRAR

Olay sırasında eşini de ağır yaralayan ve Cemil Karanfil 102 günlük bir firarın ardından dün İzmir Alsancak'ta bir park alanında çimlerin üzerine yatmış bitkin bir halde bulunarak gözaltına alınmıştı. Uygulama yapan polis ekiplerine sahte kimlik veren emniyetteki parmak izi incelemesinden gerçek kimliğine ulaşılan damat Karanfil Sabah saatlerinde karayoluyla İstanbul'a getirildi.

YOL BOYUNCA AĞLADI

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, gayrettepe'deki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslime edilen katil zanlısı Karanfil'in İzmir'den İstanbul'a getirilirken yol boyunca ağladığı öğrenildi.

YARDIMCI VE PARA TEMİNCİ ARANIYOR

Emniyet'te ifade vermeyen ve üzerinden ağabeyi adına düzenlenmiş sahte kimlik, 6 bin lira para ve cep telefonu çıktığı öğrenilen Karanfil'in Yunanistan'a kaçmayı planladığı da öğrenildi. Polis, Karanfil'in İzmir'den Yunanistan'a geçişi için plan yapıp 6 bin lira para ve telefon temini yapan şahısı yakalamak için çalışma başlatırken Karanfil ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

TÜRKİYE'Yİ GEZDİ İZMİR'DE YAKALANDI

İstanbul Polisi cinayetin ardından yaptığı çalışmalarda daha önce Sakarya, Niğde ve Hatay'da görüldüğünü, en son ise İzmir'e kaçtığını belirlediği Karanfil'in yakalanması için 8 bin broşür bastırmış ve bu broşürleri emniyet ve halka açık alanlara asarak ihbar hattı kurmuştu. Dün, İzmir'de bir parkta çimlerin üzerinde bitkin bir vaziyette bulunan Karanfil'in şüpheli olarak görülmesinde kendisine yanaşıp kimlik soran ve sonrasında yakalayıp gözaltına alan ekipteki polislerin kendisini belirlemesinde broşürlerdeki fotoğrafların etkili olduğu öğrenildi.