Yosk’un Avrupa’daki Rakipleri Belli Oldu

Yosk’un Avrupa’daki Rakipleri Belli Oldu

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün Euro League 3’teki rakipleri belli oldu.
Süper Ligde beşinci sezonunu yaşayacak olan Yalova ekibi Avrupa kupalarında ise ikinci kez boy gösterecek. 2014-2015 sezonunda eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Euro League 3’te Kardemir Karabükspor ile birlikte mücadele edecek. Euro League 3 B kupasında yer alacak Yalova ekibinin rakipleri arasında Yunanistan’dan G.S. Dodekanisos ,Litvanya’dan LSU-RSK Kaunas,Büyük Britanya’dan London Titans ve İspanyol Club Bilbao BSR oldu. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü kupaya katılması halinde, evsahibi olarak Challenge Cup’ta yoluna devam edecek.
Maddi anlamda zorluk yaşadıklarını belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Alpaslan Erkoç, “Bu yıl Süper Ligde düşmemeye oynayacağız ancak durum böyle giderse sezon sonunda ligden düşebiliriz. Yine de çalışmalarımızı yaparak transferin son gününe kadar araştırmalarımız sürecek. Euro League 3’te ki rakiplerimizde belli oldu. Hepsi güçlü ekipler. Kupaya katılıp katılmayacağımız ise maddi durumumuza göre netlik kazanacak. Bu sezonda engelli sporcuların dostu Akkök Şirketler Grubu’nun desteğini bize desteğini boşa çıkarmamaya çalışacağız. Atatürk’ün kenti Yalova’yı Süper Lig’de ve Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız” dedi.