Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Yozgat

Yozgat Hentbolspor Kadrosunu Güçlendirdi

Bölgesel Hentbol 2. lige terfi müsabakalarına hazırlanan Yozgat Hentbolspor takımı kadrosunu 4 oyuncu transferi ile güçlendirdi.Süper lig takımlarından Kayseri Reinbow’un başarılı kanat oyuncusu Hüseyin, sol kanat oyuncusu Fatih, oyun kurucu...

Yayınlanma:

Bölgesel Hentbol 2. lige terfi müsabakalarına hazırlanan Yozgat Hentbolspor takımı kadrosunu 4 oyuncu transferi ile güçlendirdi.
Süper lig takımlarından Kayseri Reinbow’un başarılı kanat oyuncusu Hüseyin, sol kanat oyuncusu Fatih, oyun kurucu Fatih Akpınar ve kaleci Eyüp’ü kadrosuna dahil eden Yozgat Hentbolspor takımı hedefini 2. lig olarak belirledi. Çalışmalarını Bozok Spor Salonu’nda oyuncu antrenör Caneyt Yıldırım gözetiminde sürdüren Yozgat Henbolspor takımına katılan 4 yeni oyuncu, kısa sürede takıma uyum sağladı. Kulüp Başkanı İbrahim Cebeş, ilk hedeflerinin Yozgat’ta yapılacak grup eleme müsabakalarından ilk iki takımdan birisi olarak 2. lige yükselmek olduğunu söyledi. Cebeş, “5 takımın yer aldığı gruptan iki takım çıkacak. Bu iki takımdan birisi olmak istiyoruz, bunun için de çalışıyoruz. Gruptan çıkan iki takım 2. ligde mücadele verecek. Hedefimiz 2. ligde de başarılı olup, birinci lige çıkmaktır” dedi.
Kulüp Başkanı Cebeş, Yozgat’ta hentbol sporunun altyapısının olduğunu, Süper Lig’e çıkmaları durumunda ise kalıcı olabileceklerini sözlerine ekledi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler