Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Yozgat

Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlkokulu Öğrencileri Kapadokyayı Gezdi

Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlkokulu 3/D sınıfı öğrenci, veli ve öğretmenleri Kapadokya’yı gezdi.Yozgat Milli Eğitim Vakıfı İlkokulu 3/D sınıfı öğrenci ve velileri bölgemizi tanıyalım etkinliği kapsamında Nevşehir’e gezi düzenledi....

Yayınlanma:

Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlkokulu 3/D sınıfı öğrenci, veli ve öğretmenleri Kapadokya’yı gezdi.
Yozgat Milli Eğitim Vakıfı İlkokulu 3/D sınıfı öğrenci ve velileri bölgemizi tanıyalım etkinliği kapsamında Nevşehir’e gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğretmen, öğrenci ve veliler, Ürgüp, Göreme, Avanos’ta tarihi ve turistik yerleri gezdi. 3/D sınıfı Öğretmeni Ahmet Beğen, bölgemizi tanıyalım etkinliği kapsamında öğrencilerin Yozgat ve yakın çevresini tanıma açısında velilerle birlikte bir gezi düzenlendiğini belirterek, “Öğrenci ve velilerimizle birlikte Kapadokya’yı gezdik. Öğrencilerimize peribacaları ve oluşumları hakkında yerinde bilgi verdik. Daha sonra tarihi ve turistik yerleri gezerek, öğrencilerimiz bölgeyi tanımış oldu” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler