Yozgat’ta Şoförler Emniyet Kemerinin Önemini Simülatör Aracında Öğrendi

Yozgat’ta Şoförler Emniyet Kemerinin Önemini Simülatör Aracında Öğrendi

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve şoförler, emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek amacıyla Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından getirilen Emniyet Kemeri Simülatör Aracı’na bindiler.
Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik güvenliğini artırmak ve sürücülere emniyet kemerinin önemini daha iyi anlatmak amacıyla getirilen ve Cumhuriyet Meydanında kurulan Emniyet Kemeri Simülatör Aracı’na şoförler bindi. Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, emniyet müdürlüğüne yaptığı bu uygulamadan dolayı teşekkür ederek,”Bizim için hayati önem taşıyan emniyet kemerinin kullanımını yaygınlaştırmak için servis şoförlerimiz, şoför esnafımız araca binerek emniyet kemerinin önemini deneyerek gördüler. Bundan sonra kesinlikle emniyet kemerini takacaklarını söylediler. Biz her zaman emniyet kemeri kullanılmasını istiyoruz ve yapılan bu uygulamayı destekliyoruz. Nasıl ki bir şoförümüz aracına binip kapısını örtüyorsa emniyet kemerini de aynı şekilde takmasını istiyoruz. Bu eğitimlerin verilmesini sağlayan Emniyet Müdürümüz ve Emniyet Müdürlüğü personelimize teşekkür eduyorum” dedi.
Adnantur Özel Öğrenci İşletmecisi Adnan Ertuğrul’da şoförlerine her zaman emniyet kemerini takmaları konusunda uyarılarda bulunduklarını belirterek, “Emniyet müdürlüğümüz ilimize getirmiş olduğu Emniyet Kemeri Simülatör Aracına binerek, emniyet kemerinin önemini bir kez daha test ettik. Bütün şoför arkadaşlarımızın ve sürücülerin emniyet kemerini takmasını istiyoruz. Emniyet kemeri kendi can güvenliğimiz içindir. Emniyetin yaptığı bu uygulama ve eğitim destekliyoruz ve bu eğitimi verdikleri için de Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere tüp emniyet personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.