YÜKSELEN SULAR OTOMOBİLİ YUTTU

YÜKSELEN SULAR OTOMOBİLİ YUTTU

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde etkili olan gök gürültülü sağanak nedeni ile Çorlu Deresi taştı. Tekirdağ yolu üzerinde bir otomobil dereye düştü, araç içinde bulunan sürücü son anda araçtan çıkarak kurtulurken, otomobil de suların altında yok oldu.
Çorlu’da dün gece başlayan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, Ergene ilçesinde bulunan Çorlu Deresi taştı. Taşkın sırasında Tekirdağ’dan Çorlu istikametine gitmekte olan Ramazan Gider yönetimindeki 22 LU 064 plakalı otomobil, sulara kapıldı. Gider, son anda araçtan inerek aracın üzerinden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Yağmur nedeniyle, oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar yoldan geçmekte zorlanırken, trafik polisleri ve karayolları ekipleri başka kaza yaşanmaması için yolda tedbir aldı. Her yağış sonrasında aynı bölgelerde yaşanan sıkıntıların çözülmediğini belirten, araç sürücüleri, "Her zaman aynı yerlerde yağmur yağışı sonrasında sıkıntılar yaşanıyor. Yazıktır, günahtır. Bile bile bir çalışma neden yapılmıyor bunu anlamıyoruz. Manzara değişmiyor belediyenin umurunda değil. Ancak buralarda kazalar meydana gelince yapmaya kalkarlar" dedi.