Yunusemre Belediyesi Ana Sınıfı Öğrencilerinin Topladıkları Atık Pilleri Teslim Aldı

Yunusemre Belediyesi Ana Sınıfı Öğrencilerinin Topladıkları Atık Pilleri Teslim Aldı

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Ramis Şiyak, Orkideler Anaokulu’nun minik öğrencileri tarafından toplanan atık pilleri teslim aldı. Yunusemre Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen programla atık pilleri öğretmenleri nezaretinde teslim eden minik öğrenciler herkese örnek oldular.
Programa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak, Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan, Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel, Anaokulu Müdürü İlhami Özdoğan ve öğretmenler Ayşegül Bozkurt, Derya Ayrılık, Nilgün Alaçakır katıldı.
Ana sınıfı öğrencilerinin topladıkları atık pilleri Yunusemre Belediyesi ekiplerine teslim ederek, doğanın ve çevrenin korunması için çocuklara gerekli eğitimleri verdiklerini söyleyen okul müdürü İlhami Özdoğan, çocuklara atık pil toplanması ve çevreye karşı daha duyarlı olmaları konusunda eğitimler vererek gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmayı hedeflediklerini söyledi.
Orkideler Anası Sınıfı Öğrencileri ile yakından ilgilenen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, “Bizim kısa bir sonra başlatacağımızı bir projeyi çocuklarımız bizden önce başlatmışlar. Orkideler ana sınıfı öğrencilerini ve öğretmenlerini bu duyarlılıklarından dolayı kutluyorum’’ dedi. Doğaya ve Çevreye karşı duyarlı bir belediye olarak çalışmalar yaptıklarını ve sadece atık pil değil, atık yağ kampanyalarını da çok kısa bir süre içersinde başlatacaklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, “Kirletmemek en güzel güzel temizliktir. Çocuklarımızı bu duyarlılıklarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Yunusemre Belediyesi olarak okullarımızda öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza yönelik bu konularla ilgili çalışmalar başlatacağız. Doğa hepimizin ve hepimiz duyarlık olmak durumundayız’’dedi. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Ramis Şiyak düzenlen program sonrasında Orkideler Ana Sınıfı Öğrencilerine, Yunusemre Belediyesi’nin hazırlamış olduğu öğrenci setlerini armağan ettiler.