Yunusemre Belediyesi’nden Yılbaşı Mesaisi

Yunusemre Belediyesi’nden Yılbaşı Mesaisi

Yunusemre Belediyesi tüm birimleriyle yılbaşı gecesini görev başında geçirdi. Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ile Hakan Akgöl, Merkez Efendi Devlet Hastanesi, polis ve jandarma karakollarına ziyaretler gerçekleştirerek, çalışanlara moral verdiler.
Manisa 2015 yılına girerken Yunusemre Belediyesi mesai yaptı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Hakan Akgöl, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Yılmazbaş ve MAYEB Genel Müdürü Ahmet Kara ilçe sınırları içindeki bazı kurumları ziyaret ettiler.
Merkez Efendi Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret eden heyet, yılbaşı gecesi çalışan nöbetçi hekim ve sağlık çalışanları ziyaret ederek, hastalara acil şifalar diledi.
Hastane ziyaretinden sonra Barbaros Polis Karakolu’na geçen Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindekiler, görev başındaki emniyet mensuplarına çeşitli ikramlarda bunarak başarılar dilediler.
Yunusemre Belediye ekibi Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına da bir ziyarette bulunarak nöbetçi ateş savaşçılarına moral verip, huzurlu ve başarılı görevler dilediler.
Üçpınar’daki Jandarma Karakolu’nu da ziyaret eden Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Hakan Akgöl’ün son durağı ise vatandaşların yeni yılı karşıladıkları kahvehaneler oldu. Vatandaşlarla birlikte yeni yıla giren Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, “Yunusemre Belediyesi olarak 2014 yılında vatandaşlarımızla birlikte belediyemizi yönettik. 2015 yılında da herkesin belediyesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.