YUNUSEMRE BELEDİYESPOR 12 MAÇTIR YENİLMİYOR

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR 12 MAÇTIR YENİLMİYOR

Manisa 1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Yunusemre Belediyespor, Akmescitspor’u 3-2 yendi. Yunusemre Belediyespor oynadığı 12. karşılaşmada da yenilmezliğini sürdürdü.
Yunusemre Belediyespor, Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Akmescitspor’u 3-2 mağlup ederek ligdeki liderliğine devam etti. Mavi Beyazlı ekip önümüzdeki hafta oynayacağı Meriçspor maçını da kazanırsa ligde şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör Küme’ye yükselecek.
Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya, ligde mutlu sona çok yaklaştıklarını belirterek “Yunusemre Belediyespor olarak oynadığımız 12 maçta yenilgi yüzü görmedik. Akmescitspor’u 3-2 yenen takımımız galibiyet serisine devam etti. Önümüzdeki hafta Meriçspor’u yenmemiz durumunda şampiyon olarak adımızı Süper amatöre yazdırmış olacağız. Biz oyuncularımıza en başından beri inandık, güvendik. Şampiyon olacaklarına gönülden inanıyoruz. Hepsini kutluyor ve bütün vatandaşlarımızı şampiyonluk maçı olarak adlandırdığımız Meriçspor müsabakasına davet ediyoruz.” diye konuştu.
“AMACIMIZA ULAŞMAYA AZ KALDI”
Yunusemre Beldiyespor Teknik Direktörü Sedat Öngider, ise adım adım şampiyonluğa yürüdüklerini vurgulayarak, “Yunusemre Belediyespor olarak takım oyununu sahaya çok iyi yansıttık. Ligin başından beri istikrarlı bir şekilde futbol oynadık. Artık amacımıza ulaşmaya çok az kaldı. İnşallah haftaya güzel ve başarılı futbol ile adımızı şampiyonluğa yazdıracağız. Buna inanıyoruz ve inşallah başaracağız.” dedi.