Yunusemre Kent Konseyi’nden Öğrencilere Aşure İkrami

Yunusemre Kent Konseyi’nden Öğrencilere Aşure İkrami

Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi, Muharrem ayı dolayısıyla Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Muradiye Kampüsü’nde öğrencilere aşure dağıttı.
Fen Edebiyat Fakültesi önünde gerçekleşen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Çerçi, Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve Konsey Başkanı Halil Arslan, öğrencilere aşure ikramında bulunurken etkinlikte ayrıca öğrenciler kent konseyi tarafından hazırlanan anket formlarını doldurdu. Anketler sonucunda üniversite öğrencilerinin Yunusemre Belediyesi’nden beklentileri ve sorunlar karşısında yapılması istenen projeler belli olacak.
HALK İLE ÜNİVERSİTE BULUŞMASI
Kent Konseyi olarak ilk etkinliklerini gerçekleştirdiklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, “İlk etkinliğimiz gençlere yönelik oldu. Yarının geleceği genlerimiz ve öğrencilerimiz önemsiyoruz. Kent Konseyi olarak üniversitemiz ile el ele olup Yunusemre Belediyesi için elimizden gelenin en iyisi için çalışmalar yapmak istiyoruz. Burada çok değerli akademisyen ve öğrenci arkadaşlarımız var. Yunusemre ilçemizin daha yaşanılabilir bir ilçe olması için bir araya geleceğiz. Celal Bayar Üniversitesi Manisa’mızın göz bebeği. Halk ile üniversitemizin buluşması için bir çok etkinlik düzenleyeceğiz. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi’ye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan etkinlikte Başkan Çerçi öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinledi