Yunusemre Zabıtasından Esnafa Ziyaret Ve Denetim

Yunusemre Zabıtasından Esnafa Ziyaret Ve Denetim

Yunusemre Belediyesi zabıta ekipleri, Magnesia Alışveriş Merkezi’ndeki işyerlerini ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan zabıta ekipleri, bir yandan denetim yaparken diğer yandan da esnafın belediyeden taleplerini dinlediler.
Manisa esnafıyla sağlıklı diyalog kurmayı hedefleyen Yunusemre Belediyesi zabıta ekipleri denetimlere devam ediyor. Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar yönetiminde kurulan ve faaliyetle başlayan zabıta ekipleri ilçe sınırları içinde görüntü kirliliğine yol açan hurdacı ve geri dönüşüm işi yapan yerlere denetimlerde bulunmuştu. Ramazan ayında fırınları denetleyen zabıta ekipleri, kayıt dışıyla mücadele kapsamında seyyar satıcılara yönelik sık sık operasyonlar düzenliyor.
Yunusemre zabıtası son olarak her gün yüzlerce kişinin ziyaret edip gezdiği Magnesia Alışveriş Merkezi’ndeki işyerlerini denetledi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatı doğrultusunda esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen zabıta ekipleri bir yandan da diğer resmi belgelerle ilgili denetim yaptılar. Esnafla ceza keserek değil konuşarak diyalog kuran zabıta ekipleri, eksiklerle ilgili gerekli uyarıları yaptıktan sonra esnafın sorunlarını dinlemeyi ihmal etmediler. Zabıta ekipleri gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra esnafa hayırlı işler dileyerek Magnesia’dan ayrıldılar.