Yunusemre’de Fen İşleri Personeline İş Güvenliği Eğitimi

Yunusemre’de Fen İşleri Personeline İş Güvenliği Eğitimi

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeline iş güvenliği eğitimi verildi.
Fen İşleri Toplantı Salonu’nda verilen eğitime Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Akgöl, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yöneticiler, mühendis ve teknik personel ile çalışanlar katıldı. İş Güvenliği Uzmanı Deniz Kaya tarafından verilen eğitimde personellere İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek uygulamalar ve alınması gereken tedbirler anlatıldı.
İş Güvenliği Uzmanı Deniz Kaya, iş güvenliği ve sağlığının çalışanların can güvenliğini ve hizmet üretiminde verimliliği ve kaliteyi doğrudan etkileyen en önemli unsur olduğunu söyledi. Deniz Kaya, iş kazalarının önüne geçmek ve can ve mala gelecek zararı en aza indirmek için işyerlerinin ve çalışanların yanında bulundurması gereken araç, gereç ve ekipmanlarla olası risklerden korunmak için alınacak önlemleri anlattı.
Deniz Kaya’nın verdiği eğitim sonrasında konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Akgöl, “İş Güvenliği ve ca sağlığınız bizim için her şeyden daha önemlidir’’dedi. Fen işleri ekiplerinin çalıştıkları sahada ve bölgede öncelikli olarak iş güvenliğini sağlamalarını isteyen Akgöl, “Biz bir aile gibiyiz. Herhangi bir çalışanımızın başına gelecek olan bir kaza hepimizi üzüntüye boğar. Bu yüzden iş güvenliğine fazlası ile önem veriyoruz’’ diye konuştu.