Yüzme Aday Hakem Kursu Başladı

Yüzme Aday Hakem Kursu Başladı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği Yüzme Aday Hakem Kursu Adıyaman İl Müdürlüğü toplantı salonunda başladı.
Gaziantep Bölgesinde Uluslararası Hakem Ahmet Yıldız nezaretinde 4 gün sürecek olan, "Yüzme Aday Hakem Kursu" 29 bayan, 46 erkek olmak üzere toplam 75 kursiyerin katılımıyla Adıyaman Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda 25 Ocak tarihine kadar devam edecek.
Üç tarafı Atatürk Barajı Göl sularıyla çevrili olan Adıyaman’da halkın suyla buluşması için yüzme sporunun önemine değinen Bağcı, “Yüzme sporuna olan ilgi arttıkça ilimizde müsabakalarda artıyor. Bu nedenle ihtiyaç duyulan nitelikli Hakemler yetiştirmek amacıyla belirli dönemlerde Yüzme Federasyonu ile ortaklaşa kurslar açarak bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Çünkü spor faaliyetlerinin geniş kitlelere yayılmasını ve artırılmasını hedefliyoruz. Ayrıca Yüzme Kursuna katılan arkadaşlarımıza ve kursun düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.