Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Zabıtadan kural tanımaz sürücülere müdahale 

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, zabıta ekipleri, sahil bandında motosiklet kullanarak tehlike arz eden sürücülere yönelik denetim yaptı. 

Yayınlanma:
Zabıtadan kural tanımaz sürücülere müdahale 

Yaz aylarında akşamları yoğun olan çay bahçeleri mevkii ile sahil bandı boyunca motorsiklet kullanarak hem yolunu işgâl eden hem de vatandaşları tehlikeye atanlara karşı uygulama yapan zabıta ekipleri sürücüleri uyardı. Yürüyüş yolunun araçlar tarafından işgâl edilmesine tepkili olan Gemlikliler, zabıtanın duyarlı çalışmasından dolayı yetkililere teşekkür ettiler. 

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, zabıtanın kendi yetki alanında ilçenin düzenini sağlamak olduğunu söyleyerek ilçenin çeşitli yerlerinde tehlike arz eden kuralsız davranışlara izin verilmeyeceğini belirtti. Sertaslan, “yürüyüş alanlarında dikkat edilmesi gerekenler zaten ilgili yönetmeliklerde belirleniyor. Sahil bandına araçla ve motosikletle girilmesi yasaklanmıştır. Burası Gemliklilerin hava almaları, dolaşmaları, çocuklarını güvenli şekilde gezdirmeleri için ayrılmış yaya alanlarıdır. Bizler bu motosiklet sahiplerinin de kurallara uymasını ve ilçemizin düzenine uymalarını istiyoruz” şeklinde konuştu. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler