Zafer Bayramı’na Çok Özel Kutlama

Zafer Bayramı’na Çok Özel Kutlama

Türk ulusunun şanlı tarihinde bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Optimum’da günün anlamına ve önemine uygun etkinliklerle kutlanacak.
Her özel günde olduğu gibi Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümünde de anlamlı bir dizi etkinlik hazırlayan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde bayram coşkusu doya doya yaşanacak. Eğlenceli etkinlilerinin yanı sıra özellikle çocuklar için ulus ve bayrak bilincinin oluşturulması amacıyla eğitici etkinlerin de yer alacağı kutlamalarda AVM ziyaretçilerine Türk bayrakları da dağıtılacak.
30 Ağustos günü saat 15.00 ve 17.00’de iki seans halinde gerçekleştirilecek Kuvayi Milliye Oratoryosu ile kadın ve erkek anlatıcılar aracılığıyla zafer coşkusu canlandırılacak. Türk ulusunun yazdığı şanlı tarih günümüze taşınarak duygulu anlar yaşanacak. Piyano resitali ve zeybek gösterileri ile ulusaldan evrensele doğru anlamlı bir yolculuğa çıkılacak. Ayrıca, cephede “Türk kadını” ve “Türk erkeği” canlı heykelleriyle zaferin isimsiz kahramanları temsil edilecek.
Optimum Çocuk Kulübü’nde 14:00-15:00 saatleri arasında 5-10 yaş arasındaki çocuklarla birlikte atölye çalışmasının da yapılacağı 30 Ağustos’ta, Zafer Bayramı’nın coşkusunu, küçük büyük herkes birlikte yaşayacak.