Zafer Coşkusu Erdemli’de Yaşandı

Zafer Coşkusu Erdemli’de Yaşandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Erdemli ilçesinde düzenlediği ‘Zafer Haftası’ etkinliklerinde sahne alan Sevcan Orhan, söylediği türkülerle Erdemlilileri coşturdu.
Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Zafer Haftası’ kutlamaları Erdemli ilçesinde düzenlenen etkinliklerle devam ediyor. Erdemli’nin Avgadı Yaylası’nda gerçekleştirilen kutlamalara, MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Sevcan Orhan ve yerel sanatçıların konser verdiği kutlamalarda 1. Mersin Karakucak Güreşleri de büyük ilgi gördü.
Kutlamalarda konuşan Başkan Kocamaz, bu tür etkinliklerin amacının, gençlere ve gelecek nesillere bu toprakların çok kolay kazanılmadığı bilincini vermek olduğunu belirtti. Bu yıl ilk kez gerçekleştirdikleri ‘Zafer Haftası’ etkinliklerini her yıl ilçelerde düzenleyerek, zafer coşkusunu tüm Mersin halkıyla birlikte yaşayacaklarını ifade eden Kocamaz, “30 Mart’ta bizlere olan güveninizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah nefes verdiği sürece, canımız bu tende olduğu sürece sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. İnşallah bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız, hiç kimsenin başını da yere eğdirmeyeceğiz. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, en kötü gününüzün bugün kadar neşeli geçmesini temenni ediyorum. Cenab-ı Allah, bu millete bir daha kurtuluş mücadelesi yaşatmasın” dedi.