Zafer Plaza'da şansınız dönüyor

Zafer Plaza'da şansınız dönüyor

Tam Puan kartlı Zafer Plaza AVM ziyaretçileri 17 Kasım-31 Aralık 2016 tarihleri arasında AVM’ de bulunan mağazalardan yapacakları toplamda veya tek faturada 75-150 TL. arasında ki alışverişlere 15 TL. lik hediye çeki 150 TL. ve üzeri alışverişlere 30 TL.’lik hediye çeki kazanıyor.

ALİ TINAZ 19 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ 15:00-18:00 SAATLERİ ARASINDA ZAFER PLAZA’DA
Şansınız Ali TINAZ ile Dönüyor…
Ali TINAZ’ın katılmasıyla renklenecek Çarkıfelek’te eğlence hiç eksik olmayacak!

Ali TINAZ KİMDİR?
16 Temmuz 1977 İzmir/ Karşıyaka doğumludur. 1997 yılında dans fıtness aerobic eğitmenliğine başlayan TINAZ 2000 yılında Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan Beden Eğitimi öğretmeni olarak mezun oldu. 2000 yılında Türkiye’nin en fazla izlenen kanallarından birisinde yayınlanan biri bizi gözetliyor yarışma programına katılarak 100 gün boyunca evde kalıp finalde 3. oldu. Çeşitli kanallarda program sunuculuğu yapan TINAZ Profesyonel Dans Gurubu menajerliği, birçok sportif organizasyon ındoor ve outdoor aktivitelerde moderatörlük, kurumsal etkinliklerde de koordinatörlük yapmaktadır. Yatak reklamında da oynayan TINAZ “Bilal-i Habeşi’nn Hayatı” filminde başrol oynamıştır.

TAM PUAN AVANTAJIYLA ÇİFTE ŞANS
17 Kasım - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanya döneminde Tam Puan Kartını kullanan ziyaretçiler çifte şanstan faydalanacaklar. Tam Puan Kart sahipleri hem BMW 318İ kazanma fırsatı yakalarken, Tam Puan hediye kataloğundan biriken puanlarıyla da hediyelerini kazanmaya devam edecekler.