Zahide Yetiş kiminle nerede evlenecek?

Zahide Yetiş kiminle nerede evlenecek?

Yeni sezona başlayan Zahide Yetiş hayranlarına büyük bir sürpriz hazırladı. Canlı yayına kına kıyafetleriyle çıkan Zahide Yetiş'in kiminle evleneceği magazin gündeminin en merak edilen soruları arasında oldu.



Zahide Yetiş, evleneceği süprizini yeni yayın döneminin ilk programında canlı yayında izleyicilerle paylaştı. Yetiş, damadın kim olduğunu ise önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu , Profesör Doktor Canan Karatay , Doktor Gürkan Kubilay ile halkın severek takip ettiği birbirinden ünlü isimler yeni yayın döneminde de Zahide Yetiş'in konuğu olmaya devam ediyor.




Zahide bebek istiyor!

Ekranın deneyimli sunucusu Zahide Yetiş, ne zaman evleneceğinin sorulması üzerine "Hayırlısıyla yakın bir zamanda görürsünüz" cevabını verdi.

"Bebek kokusu çok güzel bir şeymiş. Bir insanı baba yapabilmek çok güzel bir şeymiş. Ben anne olmayı arzu ediyorum, çok da keyifli bir şey olur." ifadelerinde bulunan Zahide Yetiş, anne olmak istediğini itiraf etti.

Kayınvalideye avucunu açmadı

Muhteşem kına gecesinin ilk bölümü programın sonunda başladı. Zahide Yetiş kınası yakılmadan önce adetler gereği kayınvalidesinden altınını almadan avucunu açmadı. Kınada Türk adet ve usullerine göre testiler kırıldı, halaylar çekildi.

'Gözünüzden akan son gözyaşı olsun'

Zahide Yetiş annesi ve kayınvalidesiyle birlikte gözyaşlarına boğuldu.Anne kız birbirlerine sarılıp ağladılar. Kınada kendisi gibi evlenecek olanlara ''akan gözyaşlarınız gözünüzden akan son yaşlar olsun, yüzünüz hep gülsün'' dedi.

Yayında başlayan kına dostlarıyla birlikte tüm gece boyunca devam edecek.

Zahide Yetiş kimdir?

Anne tarafı Yunanistan – Selanik, baba tarafı Kütahya‘dan İzmir‘e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi vardır. Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşanmışlar, o babaannesinin yanında İzmir’de büyümüştür.

Ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler aldı. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji’de tamamladı. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Televizyon izleyicisi Zahide'yi sevdi!

Çocukluk yıllarında TRT‘de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatı başladı. Reklam Seslendirmeleri yanı sıra Haber Spikeri ve Metin Yazarı olarak görev yaptı.

TV8 ‘de “Kentlerin Dili” adlı programla Türkiye’yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye’nin ilk Teknoloji Programı olan ‘İnternet TV’ yi sundu, ‘İnternet Dünyası’ adlı bir gazete köşesi hazırladı. İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi. TRT Kurumunda, İzmir ve Ankara televizyonlarında “Genç Gözüyle Tartışma” , “İnternet TV”, “Türk Site”, “Gün Başlıyor”, “Şans Karesi” ve “İzlenimler” gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı. Kanal D’de yayınlanan tam üç sezon “Doktorum” Proğramını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu.