Zayıflayınca aşkı buldu

Zayıflayınca aşkı buldu

Bu yılın nisan ayında 381 kg gelen 23 yaşındaki genç kadın, zayıflayınca bir spor salonunda temizlikçi olarak çalışan 43 yaşında bir adamla aşk yaşamaya başladı.

BİR ZAMANLAR İNGİLTERE'NİN EN TOMBUL KADINIYDI

Bir zamanlar İngiltere'nin en tombul kadını diye bilinen 23 yaşındaki kadının kendisinin iki yaşındaki bir adamla aşk yaşamaya başladığı bildirildi.

43 yaşındaki Matthew Takel'le ilişkisini Facebook'tan duyurdu. Sosyal medyada statüsünü "bir ilişki yaşıyorum" olarak değiştiren genç kadının hastahanede kilo vermesine yardımcı olan Takel'e yönelik aşkını Facebook'ta büyük bir poster hazırlayarak ortaya koydu.



MATTHEW, GEORGIA'NIN İKİNCİ SEVGİLİSİ

The Sun gazetesi Virgin Active spor salonunda çalışan Matthew'in genç kadının ikinci sevgilisi olduğunu bildiriyor.

Matthew, genç kadınla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı Facebook'ta paylaştı ve iddialara göre Matthew, Bridgend ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte yaşıyor. Matthew bu konuda yorum yapmayı reddetti.

Davis, bu yılın başlarında 381 kg gelmesinin ardından Llantrisant'daki Royal Glamorgan Hastahanesi'ne kaldırıldı.

203 GÜNDE ZAYIFLADI

203 günlük bir zaman zarfında zayıfladı. Hastahaneden bir kaynak the Sun gazetesine "Davis hastahaneye yatırıldığında yatalaktı. O kadar tombuldu ki yürüyemiyordu. Ama aylar süren bir özel diyetin ve fizik tedavi programının ardından artık yürüyebiliyor." dedi.