Ziraat Bankası Van’da 5 Bilişim Sınıfı Kurdu

Ziraat Bankası Van’da 5 Bilişim Sınıfı Kurdu

Ziraat Bankası, Van’da 5. bilişim sınıfını kurarak eğitim desteklerine bir yenisini daha ekledi. Tüm Türkiye’de her alanda olduğu gibi eğitim alanında da desteklerini aralıksız sürdüren Ziraat Bankası, bir bankadan daha fazlasını yapmanın haklı gururunu yaşıyor.
Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliği koordinasyonunda bu kez; Vangölü İlkokulu ve Ortaokulu’na 20 kişilik bir bilişim sınıfı kuruldu. Banka yetkilileri, okul idareci ve öğretmenleri katılımıyla hizmete açılan bilişim sınıfında; öğrenciler bilgisayar başlarına geçerek, Ziraat Bankası’na desteklerinden dolayı teşekkür mailleri attı. Oldukça sevinçli olan öğrenciler, bilişim sınıfına kavuştukları için mutlu olduklarını söyledi.
Bilişim sınıfının okullarına kazandırılmasında öğrencilerin eğitimine büyük katkı sunacağını belirten Okul Müdürü, Ziraat Bankası’nın yaptığı desteğin takdire şayan bir örnek olduğunu ve bu desteğin okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hiç unutulmayacağını ifade etti.
"AMACIMIZ EĞİTİME DESTEK SUNMAKTIR"
Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticisi Aziz Ercan Yıldızhan; Van’da banka ve müşteri odaklı çalışmaların dışında, sosyal sorumluluk ilkesi dâhilinde de birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve bunların başında da okullara yapılan desteklerin olduğunu belirtti. Van’daki ihtiyacı olan okullara bağışlanan bilişim sınıflarının 5.’sini Vangölü İlkokulu ve Ortaokulu’na kurduklarını kaydeden Yıldızhan, "Amacımız eğitime destek sunmaktır. Bu tür desteklerimizin de devamı gelecektir" dedi.
Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliği tarafından bugüne kadar Van’da Sempaş, İnönü, Kerim Tuncer, Hilmi Irak İlkokulu ve Ortaokulu ile son olarak Vangölü İlkokulu ve Ortaokulu’na mobilya ve ofis malzemeleri dışında 20’şer kişilik bilim sınıfı kurulduğu kaydedildi.