Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nde Veda Yemeği

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nde Veda Yemeği

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapmakta iken çeşitli il ve yerlere tayin olan Şube Müdürleri ile mühendislere Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.
Yapılan atamalara göre , Personel Şube Müdürü Hüdaverdi Şen, Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığına Şube Müdürü ; Mali İşler Şube Müdürü Ayhan Toksöz, Orman Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Şube Müdürü; Makina ve İkmal Şube Müdürü Ahmet Ali Uzun, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak; Sivil Kültür Şube Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak, Orman Mühendisi Kemal Sağlam, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne mühendis olarak tayin edilmişti.
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen Veda yemeğine, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Aslan, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel yaptığı konuşmada “Personel atama ve yer değiştirme yönetmeliğine göre rotasyon uygulamasına tabi olan Şube müdürü ve mühendisler ile Orman Genel Müdürlüğünün takdiri ile genel merkeze alınan Şube Müdürümüz Hüdaverdi Şen için veda yemeği düzenledik. Tayin olan tüm arkadaşlarımla Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde birlikte fazla çalışma fırsatı bulamadık ama hepsi ile ayrı ayrı uzun bir geçmişe sahibiz” dedi.
Yer ve görev değişimi yapan personelin gittikleri bölgelerde en az buradaki kadar başarılı olacaklarına canı gönülden inandığını söyleyen Beşel son olarak yeni görevlerinde tayin olan personeline teşekkür ederek “Bundan sonraki çalışmalarında arkadaşlarımıza başarılar diler, aileleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Veda yemeğinin ardından tayini çıkan personele günün hatırasına plaket ve hediyeler verildi.