ZORLU MÜCADELEDE GÜLEN TARAF BAĞLAR BELEDİYESİ OLDU

ZORLU MÜCADELEDE GÜLEN TARAF BAĞLAR BELEDİYESİ OLDU

Bağlar Belediyespor basketbol takımı, 3. Lig’e yükselmek için ikinci tur Play-Off maçında sahasında Konya Mevlana Üniversitesi takımını 62-58 yenerek önemli bir galibiyete imza attı.
Hafta sonu Bağlar Belediyesi spor salonunda oynanan maçı Bağlar Belediyesi Genel Sekreteri Naşide Toprak, Belediyespor Eş Başkanı Şenay Pektaş, Belediye Meclis üyesi Perihan Aktaş ve çok sayıda taraftar izledi. Maça iyi başlayan Bağlar ekibi ilk periyodu 18-9 kapatırken ikinci yarıya baskın oyunuyla üstünlüğünü koruyarak 30-26 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısın da hem savunma hem de hücumdaki etkili performansıyla iyi başlayan Bağlar gençleri bu periyodu 48-41 üstün kapattı. Yüksek tempoda geçen ve Konya takımının da dış atışlardan skor ürettiği çekişmeli karşılaşmada Bağlar Belediye Takımı son periyodu 62-58 yenerek maçtan galip ayrılan takım oldu.
Belediye olarak basketbolda bölgenin en iyi takımı olduklarını ifade eden Bağlar Belediyespor Kulübü Eşsaşkanı Şenay Pektaş, takım olarak üçüncü lige gitmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Zorlu bir maçta galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını sözlerine ekleyen Pektaş, “Bugün arkadaşlarımız sahada çok iyi bir mücadele verdiler. Bundan sonraki maçlarda da onlara başarılar diliyorum. İddialı bir takımız. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.